Houwaert's & Dla Ciebie

Officially FCI registered kennel since 1988 and 2001             Kees & Kamila van Gorp tel: + 31 6 547 165 56

 

Pups

Onze kennel biedt u de mogelijkheid om informatie in te winnen van bij ons verwachte pups. U dient zich wel te realiseren dat een goede met zorg geselecteerde pup niet zomaar te koop is. Wij verkopen uitsluitend pups van gecontroleerde dieren. Denkt u eens aan gedragstesten, patella luxatie, HD, Pra/cat en hartziektes waarop de ouderdieren veelal compleet getest zijn. Natuurlijk beseffen wij ons dat ook de ingezette reuen uit een goede selectie komen.

Met GROTE nadruk willen wij er op wijzen dat we uitsluitend honden die conform de reglementering van de Raad van Beheer op Kynologisch Gebied in Nederland, of bij een FCI erkende aangesloten of door de FCI erkende organisatie, op de site zullen vermelden.

Wel dient u te weten dat de reglementen (in Nederland) nog steeds zo zijn dat hond met stamboom gekoppeld aan een hond met stamboom in de meeste gevallen pups met stambomen kan geven. Een stamboom is dus géén garantiebewijs voor een goede gezonde en karaktervolle hond. Wij raden iedere geïnteresseerde aan om bij het inwinnen van informatie duidelijk te vragen of ouderdieren zijn onderzocht op de meest voorkomende afwijkingen in ons ras.

Het is voor een ieder mogelijk om via de erkende Nederlandse Boston Terriër Club, of via de Raad van Beheer op Kynologisch gebied in Nederland, verdere informatie te krijgen over de exacte reglementering betreffende de fokkerij. Voor de Poolse liefhebbers geld dat zij ook naar hun kennelclub kunnen voor informatie.