Houwaert's & Dla Ciebie

Officially FCI registered kennel since 1988 and 2001             Kees & Kamila van Gorp tel: + 31 6 547 165 56

Van harte welkom,

Wij zijn Kees & Kamila van Gorp. Zoals u al wel verwacht zijn we enorme hondenliefhebbers. We zijn ons hondenavontuur beiden begonnen met een boxer. Kees in Nederland en Kamila in Warschau (Polen). Nadat we een van de Boxer hebben laten dekken bij de familie Bongers maakten we kennis met de Boston Terriër. Dit moet ergens in 2007 zijn geweest. Zijn naam was Boston Rangers Dirty Harry. 

"Harry" was niet zomaar een Boston Terriër. In 2009 werd hij zelfs clubkampioen van de Boston Terriër Club Nederland! Kamila wilde al jaren een Boston en na deze kennismaking was het ook voor mij duidelijk er moest een Boston komen.

In 2009 kochten we Daisy de eerste Boston Terriër in onze kennel. Het is een pup die in Polen gefokt is. We wilden een gezellige hond in huis en het was op dat moment niet mogelijk om een pup in Nederland te kopen. Gezien de frequente bezoeken in Polen zal het duidelijk zijn waarom de eerste juist uit Polen kwam. Met deze teef wilden we gewoon een nestje fokken, we reden helemaal naar het noorden van Polen. Helaas tevergeefs. Een half jaar later hebben we via een bekende Boxerfokster een nestje kunnen fokken met Axel Rose the Fifth Ellement. Een heerlijke reu die een fantastisch karakter heeft. Helaas bleek dat we wat te laat bij de dekreu waren. Een echo wees uit dat er weer geen pups zouden komen. We waren erg teleurgesteld! We bestelden bij een zeer bekende kennel in Polen een reu en een teefje want we wilden toch wel een paar Bostons meer. Op het moment dat we de pups gekocht hadden, werd Daisy toch dikker en dikker. En ja hoor, een nieuwe echo wees uit dat Daisy toch zwanger was! Een teefje werd geboren en hiermee was onze eerste "eigen" Boston geboren. Haar naam is Houwaert's Amber Rose! Ja, die blijft dan natuurlijk ook! De eigenaresse van de dekreu heeft ons aangeraden om lid van de erkende rasvereniging te worden. En ondanks dat we wellicht in de toekomst in Polen gaan wonen, besloten we ons toch aan te melden als lid!

Heel graag hopen we in de toekomst wat meer pups te kunnen fokken. Wel op een goede manier en met geschikte honden. Goede socialisering van onze honden en de door ons gefokte pups is de start naar een goede basis waarvoor wij willen blijven staan. Een basis die noodzaak is in het verdere leven van de hond en zijn leefomgeving. De door ons gefokte pups socialiseren we zoveel mogelijk met een uniek programma. Een programma wat nu ook door andere meer en meer gezien wordt als een idealisme. Het liefst betrekken we de toekomstige baasjes hierbij. Ons socialisatieprogramma heb ik vanaf het eerste nest toegepast. Waar kunt u een pup kopen die in een winkelcentrum, in de trein, in de bus, in een winkelcentrum of stadscentrum was? Lees, kijk en geniet van het speciaal geschreven artikel op de site. Natuurlijk schenken we ook veel aandacht aan de gezondheid en het uiterlijk van de Bostons waarmee we fokken. Alle resultaten van onze honden zijn terug te vinden op deze site.

Hebben wij u interesse gewekt? Neem dan contact met ons op, u bent dan welkom.

Kees en Kamila van Gorp.

Kees van Gorp


Kamila van Gorp