Houwaert's & Dla Ciebie

Officially FCI registered kennel since 1988 and 2001             Kees & Kamila van Gorp tel: + 31 6 547 165 56

Van harte welkom,

 
Wij zijn Kees en Kamila van Gorp. Sinds 18 maart 2009 vormen we een echtpaar. Zoals u al wel verwacht, zijn we enorme hondenliefhebbers. We zijn ons hondenavontuur beiden begonnen met een boxer. Kamila in Warschau (Polen) en ik (Kees) in Nederland. In 2003 hebben wij elkaar leren kennen. Aanvankelijk waren we goede vrienden, uiteindelijk zijn we tot een echtpaar uitgegroeid. Voor dit huwelijk ben ik al ruim 20 jaar getrouwd geweest, ik had toen een (hovawart) kennel met de naam Houwaert's. Mijn eerste nestje boxers had ik echter al als 12-jarige, thuiswonende puber. Kamila had in Polen haar eigen kennel met de naam Dla Ciebie. Met deze kennel heeft Kamila vier worpen boxers gefokt. Nadat wij een koppel werden, is Kamila in Nederland gaan wonen en is er besloten om in Nederland met de kennelnaam Houwaert's verder te gaan. Voor Kamila was het een grote omschakeling om van Polen in Nederland te wonen. Nu, na meer dan 15 jaar, hebben we de keuze gemaakt om in Polen te wonen. We verblijven daarbij nog steeds vaak in Nederland. In Polen willen we voorlopig onder de kennelnaam Hovago's werken.
 
Kamila en ik delen een grote passie: het trainen van honden. Hiermee hebben we verdienstelijke resultaten neergezet. Verder op de site kunt u hierover meer lezen. 
 
Goede socialisering van de gefokte pups is de start van een goede basis. Een basis die noodzaak is in het verdere leven van de hond en zijn leefomgeving. De door ons gefokte pups socialiseren we zoveel mogelijk, het liefst voor een deel samen met de toekomstige baasjes. Ons socialisatieprogramma heb ik vanaf het eerste nest toegepast. Lees, kijk en geniet van het speciaal geschreven artikel op de site.
Natuurlijk schenken we ook veel aandacht aan de gezondheid en het uiterlijk van de honden. Wij fokken daarom UITSLUITEND met gecontroleerde honden, vaak met reuen vanuit geheel Europa om goede en nieuwe bloedlijnen te hebben. De meeste resultaten van onze honden zijn terug te vinden op deze site.
Hebben wij uw interesse gewekt? Neem contact met ons op, u bent dan van harte welkom.
 

 

kees aan zeeKamils Jahressieger TGs

Kees Magic Bayka