Houwaert's & Dla Ciebie     

Officially FCI registered kennel since 1988 and 2001             Kees & Kamila van Gorp tel: + 31 6 547 165 56


PUPS


Onze kennel biedt u de mogelijkheid om informatie in te winnen van bij ons verwachte pups. U dient zich wel te realiseren dat een goede met zorg geselecteerde pup niet zomaar te koop is. Wij verkopen uitsluitend pups van gecontroleerde dieren. Denkt u eens aan gedragstesten, HD, Pra/cat, DM en hartziektes waarop de ouderdieren veelal compleet getest zijn. Natuurlijk beseffen wij ons dat ook de ingezette reuen uit een goede selectie komen.

Met GROTE nadruk willen wij erop wijzen dat we uitsluitend honden die conform de reglementering van de Raad van Beheer op Kynologisch Gebied in Nederland, of bij een FCI erkende aangesloten of door de FCI erkende organisatie, op de site zullen vermelden. 

Wel dient u te weten dat de reglementen (in Nederland) nog steeds zo zijn dat hond met stamboon gekoppeld aan een hond met stamboom in de meeste gevallen pups met stambomen kan geven. Een stamboom is dus géén garantiebewijs voor een goede gezonde karaktervolle hond.

Wij raden iedere geïnteresseerde aan om bij het inwinnen van informatie duidelijk te vragen of ouderdieren zijn onderzocht op de meest voorkomende afwijkingen in ons ras.

Het is voor eenieder mogelijk om via de Raad van Beheer op Kynologisch Gebied in Nederland, verdere informatie te krijgen over de exacte reglementering betreffende fokkerij. Voor de buitenlandse rasliefhebbers geldt dat zij ook naar hun kennelclub kunnen voor informatie.

Lees hier meer over onze socialisatie programma!

Houwaert's puppy brochure
Klik hier voor het document!

Kayla 01